Istoric HHI

In anul 2010 a avut loc prima editie a Campionatului National H.H.I.Romania, organizat in luna Martie la Oradea. In urma acestui campionat, Romania a fost reprezentata petru prima data in istorie la Campionatul Mondial Hip Hop International din Las Vegas, USA – Trupa “THE KITTENS” Bucuresti si Trupa “LIL STYLE”.

In anul 2011 –La Campionatul Mondial Hip Hop International –Las Vegas (USA), Romania a fost reprezentata de doua persoane in staff-ul de jurizare. Darius Domocos si Cosma Lennon au arbitrat oficial Editia a 10-a a Campionatului Mondial din Las Vegas si trupele: “FUTURE M&Q” Oradea, “LIL STYLE” Braila.

In anul 2012, Romania a fost reprezentata din nou in panoul de jurizare de catre Darius Domocos si Cosma Lennon. De asemenea Ergean Boramet impreuna cu Edward Babics au reprezentat Romania pe scena campionatelor mondiale la categoriile solo.

In anul 2013, HHI Romania a fost prezenta la Campionatul Mondial HHI desfaurat in Las Vegas cu trupa “FRONTLINE CREW” Bucuresti si Cosma Lennon in calitate de arbitru official.

In anul 2014, HHI Romania a fost reprezentata la Campionatul Mondial HHI desfasurat in Las Vegas de catre trupa “Ritm-Mic” Oradea, Anda Stefanut coordonator HHI Romania si arbitrii oficiali HHI, Paul Gheorghe si Cosma Lennon.

In anul 2015, HHI Romania a fost reprezentata la Campionatul Mondial HHI desfasurat pentru prima data in San Diego, California, de catre delegatii oficiali, Andrei Simina si Laura Chevari, trupele X-style Kids, Trouble Crew si D-strict. Alaturi de dansatori au mai fost, Lennon Cosma invitat ca membru oficial in panoul de jurizare al campionatului, Paul Gheorghe ca “Shadow Judge” oficial, Renata Veszi care a obtinut certificatul de “Elite Judge” iar Liliana Stan si Pintilie Adrian au urmat si absolvit cursul “Hip Hop International Rules & Regulations Course”.
Dezvoltat de WEO